Resultaat Landelijk veiligheidsoperatie (LVO) 

Ter bestrijding van de criminaliteit hebben medewerkers van de politie van de verschillende Regio’s, gespecialiseerde eenheden van de Motor Surveillance Dienst (MSD), het Verkeer Handhaving Team (VHT), Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS), Regio Bijstand Team van de vier Regio’s en het Arrestatie Team (AT) met ondersteuning van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) en de Militaire Politie (MP) een LVO georganiseerd en uitgevoerd op zaterdag 30 september 2023 van 18.00 uur n.m. tot en met 21.00 uur n.m., waarbij het landelijk resultaat er als volgt uitziet:


➢ Aantal uitgeschreven snelrecht pv’s: 412

➢ Meest voorkomende overtredingen: Niet ter herkeuring aangeboden 63, rijden met mica platen 18, Rijden met 1 koplamp 83 en het voertuig niet te hebben verzekerd 11

➢ Geinde Boetegelden: SRD 19.130,=

➢ In beslag genomen goederen: hasj 40.28 gr; marihuana 497,08 gr; vloeibare drugs Pokémon 13 flesjes; Sukru 7.62 gr

➢ In beslag genomen voertuigen: 2 bromfietsen

➢ Aantal aanhoudingen: 5 ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen

➢ Aantal voertuigen gecontroleerd: 1437

Na bekomen informatie is er een inval gedaan bij een drugshaard aan de Drambrandersgracht , waarbij er twee verdachten werden aangetroffen en aangehouden. In de woning stuitten de wetsdienaren op verschillende drugssoorten. Daarnaast zijn er in het toilet sporen van vermoedelijk marihuana die was doorgespoeld aangetroffen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.