Renold aangehouden voor auto inbraak en diefstal

Renold A. (27) is op zaterdag 28 mei door de politie van Munder aangehouden.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een auto inbraak en diefstal in een winkelzaak.

Renold werd tijdens de auto inbraak op een adres in het ressort op heterdaad betrapt door een Security guard, die de eigenares gelijk op de hoogte stelde. De auto inbreker werd vervolgens door het tweetal aangehouden.

De dief werd overgedragen aan de ingeschakelde politie. Volgens de benadeelde van het voertuig is er SRD 35 weg genomen. Op de verdachte die aangaf geen geld te hebben, werd aangetroffen en in beslag genomen SRD 200.

In de directe omgeving waar het voertuig geparkeerd stond, werden naast een hoogspanningskast van de EBS heel wat goederen aangetroffen en in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat deze goederen van diefstal afkomstig zijn. Het gaat hierbij om babyspullen, nivea deodorant, een CD-player, twee horloges, een Nokia telefoon, een afstandsbediening, een alarm magneet en een schoudertas van stof.

Renold werd overgebracht naar het politiebureau. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan één of ander strafbaar feit.

Het verdere onderzoek wees uit dat de verdachte op 5 april reeds door de politie van Munder in verzekering was gesteld voor bromfietsdiefstal.

Hangende het verdere onderzoek is Renold na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in de sterkte van het cellenhuis opgenomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.