Relatieproblemen leidt tot moord en zelfmoord

De politie van Geyervlijt kreeg zondag 14 februari via de Centrale Meldkamer (CMK) melding dat er een echtpaar dood is aangetroffen in een woning in het ressort.

Bij aankomst op de plek voor onderzoek werd het ontzielde lichaam van de 52-jarige Juliette Paiman gehuwd Sanlyas in de slaapkamer op het bed aangetroffen. Het lijk van  Derick Sanlyas (51) werd opgehangen in de badkamer aangetroffen.

Volgens verklaring van de oudste zoon heeft zijn vader hem voordat hij zich moet hebben verhangen opgebeld. Hij gaf hem door dat hij goed op zijn opa moest letten. De zoon vertrouwde de zaak niet en belde zijn jongere broer die met de ouders inwoonde op om te kijken of er wat was gebeurd met de vader.

De jongere broer belde hem terug met de mededeling dat hij de vader niet ziet, maar de moeder dood heeft aangetroffen op het bed. De oudste zoon haastte zich naar de woning van de ouders en na onderzoek trof hij het lijk van zijn vader opgehangen in de badkamer aan.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het echtpaar geruime tijd relatie problemen had. Derick moet middels wurging de vrouw om het leven hebben gebracht en vervolgens zichzelf hebben verhangen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de lijken afgestaan aan de nabestaanden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.