Regio-Oost pleegt aanhoudingen in het afgelopen weekend

Een gemengd team van Regio-Oost heeft op zaterdag 22 oktober bij een inval in een woning aan de Reebergweg te Tamanredjo de drie drugsverkopers, Sherief M. (16), Sabriena M. (17) en Carletta N. (20) aangehouden. Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid Hasj, een hoeveelheid marihuana, een fijn weger, een geldbedrag in SRD en mobiele telefoontoestellen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) werd het drietal door de politie in verzekering gesteld.
Carletta werd overgebracht naar het vrouwencellenhuis op het politiebureau Geyersvlijt. Vanwege de jeugdige leeftijd van Sherief en Sabriene die broer en zus zijn, is het tweetal ondergebracht in het Jeugddoorgangscentrum te Opa Doeli. De politie van het bureau Richilieu is belast met het onderzoek in deze zaak.

De surveillance werd voortgezet en in het ressort Richelieu is de drugsverkoper Lloyd G. (42) aangehouden met in zijn bezit een hoeveelheid marihuana, een hoeveelheid Hasj, een geldbedrag in Srd, een fijn weger, mobiele telefoontoestellen, aanstekers, twee boeken vloeipapier. Zowel het verderfelijk spul als de andere zaken zijn door de wetsdienaren in beslag genomen.

Lloyd is na overleg met het O.M. in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.