Regio Commandant West vraagt aandacht

De Politie Regio Commandant West hoofd inspecteur Forster vraagt aandacht aan weggebruikers die de districten Coronie en Nickerie aan doen om alert te zijn op de wegstrekking vanaf de plantage Jenny in Coronie tot de Middenstandspolder in het district Nickerie. Momenteel is een bedrijf bezig met rehabilitatiewerkzaamheden op de genoemde wegstrekking.
Van de weggebruikers wordt verwacht dat zij waar nodig hun snelheid zullen matigen, verkeersfatsoen gaan verlenen en de aanwijzingen van de “vlaggenmannen” van het bedrijf zullen opvolgen ter voorkoming van ongelukken of onnodige stagnatie op de weg.
Zij die in de avonduren over de weg gaan rijden moeten bijzonder voorzichtig en alert zijn en letten op onder andere de reflecterende pionnen op de weg, die als richtsnoer dienen van hoe te rijden. Let op uw autoverlichting wanneer u tegenliggers ziet aankomen en verleen waar nodig verkeersfatsoen.
“De politie rekent op uw medewerking.”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.