Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) houdt vermoedelijke moord verdachte aan

De vermoedelijke 44-jarige moord verdachte C. Z. is na uitgewerkte informatie op zaterdagmiddag 14 augustus door leden van het RBTP aan de Kleine Saramaccastraat ter hoogte van de Zwartenhovenbrugstraat opgespoord en aangehouden.
De politie van het bureau Geyersvlijt en overige politie-eenheden kregen via het Command Center een melding dat een man die schotverwondingen had opgelopen zich in een woning op een adres te Paramaribo Noord bevond. Bij aankomst van de politie op dat adres werd de 40-jarige Yang Pingxian met twee schotverwondingen op het lichaam aangetroffen. Het slachtoffer bevond zich in de benedenruimte van de woning en vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde officieel de dood van Yang Pingxian vast, waarna zijn ontzielde lichaam ter obductie in beslag is genomen. Het is vooralsnog onduidelijk wat het motief is in deze strafzaak. Het moordwapen is nog niet achterhaald door de politie.
In het belang van het onderzoek is de vermoedelijke verdachte Chen na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.