Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) houdt Sergio alias “ Bigi Ede ” aan

De 27-jarige Sergio A. is op zaterdagavond 05 oktober op de kruising van de Hooge- en Waaldijkstraat door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden.

Sergio wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verschillende berovingen middels geweldpleging in de omgeving van popki djari, waarbij hij gouden halskettingen van seniorenburgers weg nam.

Sergio heeft bekend de verschillende strafbare feiten te hebben gepleegd omdat hij in geldnood zat. Tijdens de aanhouding kwam de 30-jarige Diego G. zijnde een neef van Sergio zich bemoeien met de zaak. Hij bedreigde de politieambtenaren en reed vervolgens keihard weg. De politie zette de achtervolging in. Het voertuig van Diego werd klem gereden op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en Dr. Sophie Redmondstraat.

Diego die zich verzette kon worden aangehouden door de wetsdienaren ter zake bedreiging en wederspannigheid.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het tweetal hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Recherche Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.