Regio Bijstand Team Paramaribo houdt voortvluchtige verdachte aan

De 27-jarige Benito, H. is op donderdag 11 oktober na uitgewerkte informatie aan de Mathoerastraat door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt.

In de maand juli van dit lopend jaar deed een aangeefster aangifte op het politiebureau Uitvlugt contra Benito. Zij verklaarde aan de politie dat zij zich over straat bevond, waarbij Benito haar tegemoet liep en haar telefoon uit haar hand rukte.

Naar aanleiding hiervan is Benito meermalen opgespoord en het gelukte de leden van RBTP om hem donderdag aan te houden. Benito verklaarde aan de politie dat hij een relatie heeft met de aangeefster, terwijl de aangeefster anders verklaard.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Benito hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het toestel dat hij heeft weggenomen is niet terug gevonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.