Regio Bijstand Team Paramaribo houdt roof verdachte aan

Het Regio Bjstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft op woensdag 19 juli 2023 de 32-jarige roofverdachte J.H. aangehouden.

J.H. wordt ervan verdacht op die dag de aangever A.K. (40) aan de Hofstraat ter hoogte van Ulstrel taxi te hebben beroofd. De politie van het bureau Nieuwe Haven deed na de melding van de beroving de locatie aan voor onderzoek. Uit het voorlopig onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de aangever aan de Hofstraat in gezelschap vertoefde van een groep manspersonen, toen de verdachte zijn tas inhoudende een geldbedrag in SRD en een mobiele telefoon plotseling wegrukte. Na de daad rende de verdachte J.H. weg met medeneming van de buit.

Met assistentie van medewerkers van het R.B.T.P. werd de verdachte opgespoord en later op de dag aan de Drambrandersgracht in de kraag gevat. Op hem werd de buit aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte J.H. werd ter voorgeleiding overgedragen aan de onderzoekende afdeling en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.