Regio Bijstand Team Paramaribo houdt drie verdachten aan

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op zondag 24 november, na uitgewerkte informatie, de 29-jarige Farley, P., Rocky, T. ( 25) en de militair Roberto, P.(22) ter zake diefstal bij nacht opgespoord en aangehouden, waarna zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum. Zij worden ervan verdacht een geldbedrag en belangrijke documenten uit een auto te hebben weggenomen.

Het politioneel onderzoek heeft uitgewezen dat de drie verdachten een paar dagen voorafgaand aan hun aanhouding voor vertier waren aan de Wilhelminastraat. Het viel één van de verdachte op, die voorbij liep om te urineren, dat een voertuig met draaiende motor en open portieren ter plaatse was geparkeerd.

Volgens de benadeelde had hij zijn tas op de zitting van de auto geplaatst waaruit dat geld en de belangrijke documenten zijn weggenomen. Het onderzoek leidde naar het drietal. Tijdens de aanhouding is een illegaal vuistvuurwapen op één van de verdachten aangetroffen en in beslag genomen. Onderzoek moet nog uitwijzen als dit wapen aan de benadeelde of aan één van de verdachten toebehoort.

Farley en Rocky zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de militair Roberto is overgedragen aan de Militaire Politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.