Regio Bijstand Team Paramaribo houdt drie Brazilianen aan met jachtgeweren; autobestuurder heengezonden

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op vrijdag 11 augustus 2023 drie Brazilianen en een autobestuurder ter zake overtreding van de vuurwapenwet, aan de Sir Winston Churchillweg aangehouden.

Na de melding van buurtbewoners dat de drie vreemdelingen L.D.S. (30), C.P.J. (39), S.D.A. (27) en een autobestuurder ter hoogte van Marina Durga in een voertuig waren gesignaleerd, stelde de politie direct een onderzoek in. Bij aankomst troffen de wetsdienaren de vier mannen in bedoeld voertuig aan. Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werden aangetroffen en in beslag genomen, jachtgeweren en munities. Verder hebben de wetsdienaren geconstateerd dat de automobilist slechts de drie Brazilianen moest ophalen aan de Afobakaweg en hen naar de stad moest rijden. Hierna werden de verdachten ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Livorno.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie vreemdelingen hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de autobestuurder na verhoor is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.