Reginald kort na beroving aangehouden

De politie van Houttuin heeft op donderdag 12 mei Reginald L. (34) aangehouden.

Reginald beroofde kort tevoren met twee kompanen een manspersoon van zijn voertuig en een groot geldsbedrag in U$ en SRD. Na hun daad reden zij richting de Tout Luit Fautkanaalweg rechts op.

Via de Centrale Meldkamer werd een algemene oproep gedaan voor alle politie-eenheden op het veld.

Politie Lelydorp signaleerde op een bepaald moment het gestolen voertuig op het Maretraite project en gaf dit door aan overige eenheden. De politie van Houttuin speelde hierop in.  

Een politieman bewaakte het voertuig, terwijl de overige wetsdienaren de surveillance voortzetten. Intussen waren Surveillance Wanica en politie de Nieuwe Grond ook  in het gebied. Na enige tijd werd de verdachte Reginald gesignaleerd. Bij het zien van de politie deed de man heel zenuwachtig.

Bij zijn aanhouding werden aangetroffen en in beslag genomen een geldsbedrag in SRD en U$ en een I-phone. Hij verklaarde het geldsbedrag tijdens het dobbelen te hebben gewonnen en de I-phone bij een taxichauffeur te hebben gekocht.

Zowel de verdachte als het inbeslaggenomen voertuig en de geldsbedragen werden overgedragen aan de politie van Livorno.

De eigenaar van het gestolen voertuig meldde zich op het politiebureau aan en gaf aan waar van de auto hij zijn geld had bewaard. Ook dat zijn I-phone was buitgemaakt. De politie ging gelijk op onderzoek uit en trof de gelden van de aangever aan. Hij werd vervolgens geconfronteerd met de in beslag genomen         I-phone en herkende gelijk dat het om zijn toestel ging. Al zijn buitgemaakte zaken zijn terecht en kon weer over zijn auto, gelden en I-phone beschikken.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Reginald in verzekering gesteld. Zijn twee kompanen zijn voortvluchtig.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.