REGILLIO ‘BLOKO ‘ OPGESLOTEN VOOR TWEE DIEFSTALLEN

De 51 jarige Regillio, B. meer bekend als ‘Bloko’heeft in de vroege ochtend van donderdag 20 december een inbraak gepleegd in een kerk op het Flora-A project. Bij het wegnemen van de kostbare goederen uit het berghok van de kerk, werd hij op heterdaad betrapt door een buurtbewoner.
‘Bloko’ koos het hazenpad met medeneming van de gestolen goederen. De buurtbewoner ging hem achterna maar verloor ‘Bloko’ op een bepaald moment uit het oog. Deze getuige stelde de surveillerende politie van het ressort Flora in kennis van het strafbaar feit en ook in welke richting de verdachte was opgerend.
Het lukte de wetsdienaren om Regillio aan te houden. Hij verklaarde aan de politie dat hij zich op het terrein had begeven om citroengras te plukken die hij als huismiddel tegen griep wilde gebruiken.
Tijdens het onderzoek dat volgde is komen vast te staan dat Regillio zich in de vroege ochtend van zaterdag 15 december ook schuldig heeft gemaakt aan diefstal van een rijwiel op een adres te Flora.
Volgens verklaring van de aangever heeft een getuige Regillio alias ‘Bloko’ over de omrastering van zijn woning zien springen. Dat hij daarna het rijwiel weg nam dat afgesloten onder een afdak geplaatst was.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Regillio alias ‘Bloko’ voor beide diefstallen in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.