“Rediman” op heterdaad betrapt tijdens inbraak in kerkgebouw

Bewoners van een kerkgebouw aan de Keizerstraat hebben op dinsdag 28 januari de 47-jarige Stefano D. alias “Rediman” aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Keizerstraat..
Stefano werd op die dag op heterdaad betrapt tijdens inbraak in het kerkgebouw. Volgens verklaring van een der bewoners had hij na de dienst de kerk goed afgesloten, waarna zij naar bed gingen. Omstreeks 05.30 uur in de ochtend schrok hij wakker door een vreemd geluid dat hij in zijn slaapkamer hoorde. Hij keek en kwam toen oog in oog te staan met een manspersoon. Hij sloeg gelijk alarm en kreeg hulp van zijn inwonende collega’s. Het gelukte hen om Stefano te overmeesteren en aan te houden.
De verdachte had reeds een aantal goederen buiten het gebouw klaargezet om mee te nemen. Stefano werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd voorgeleid bij de hulp officier van justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de inbreker in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.