Recidivist Steven F. in de kraag gevat voor het plegen van diefstallen

De 49-jarige Steven F. is op vrijdag 15 mei door de politie van het bureau Munder aangehouden. Steven heeft op vrijdag 15 mei twee gekooide zangvogels en een race fiets van het merk Gazelle gestolen in de Ricanaustraat. Op camerabeelden is te zien hoe Steven de gekooide zangvogels en de fiets steelt.
Steven maakte zich op zaterdag 16 mei wederom schuldig aan diefstal. Hij stal elektriciteitskabels uit een in aanbouw zijnde woning in de Bella Donnastraat. Tijdens het plegen van deze diefstal werd hij op heterdaad betrapt door buurtbewoners. Steven werd aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Munder.
Steven F. Ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal op het woonadres in Ricanaustraat en weigert om naar de camerabeelden te kijken waarop zijn criminele handelingen te zien zijn. De politie doet er alles aan om de gestolen zangvogels en race fiets terug te vinden.
Steven F. heeft al veertien vonnissen op zijn naam staan. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Men mag informatie met betrekking tot de gestolen vogels en fiets doorspelen aan de politie van het bureau Munder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.