Recidivist Steven aangehouden ; Politie roept benadeelde op

De politie van het ressort Paramaribo heeft op zondagmorgen 20 januari de 45-jarige Recidivist Steven, K. aangehouden toen hij voorbij het politie bureau liep met zes plastiekenstoelen(zogenaamde jardimstoelen) in zijn bezit.

Daartoe gevraagd verklaarde Steven, dat hij de zes stoelen gestolen had op een leegstaand perceel allernaast “Mac-Donald’s” in de Keizerstraat. Uit het politioneel onderzoek is komen vast te staan dat de verklaring van Steven niet op waarheid berust, omdat er geen sprake is van een leegstand perceel naast de “Mac-Donald’s”. In het belang van het onderzoek zijn de stoelen in beslag genomen en is Steven, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld door de politie ter zake diefstal van de stoelen.

De stoelen kunnen worden bezichtigd op het politiebureau van het ressort Paramaribo in de Keizerstraat. Benadeelden of belanghebbenden worden opgeroepen contact te maken met de politie van het voornoemd bureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.