Recidivist Ricardo aangehouden door politie Kwatta; Politie roept benadeelde op

 

De politie van het ressort Kwatta heeft in de vroeg ochtend van zaterdag 8 december de recidivist Ricardo D. aangehouden.

De wetsdienaren speelden in op een melding van oplettende buurtbewoners van de omgeving welgelegen dat een verdachte bezig was goederen te sjouwen. Bij aankomst op het adres werd de 28-jarige Ricardo D. aangehouden met in zijn bezit een koelkast en een airco. De verdachte verklaarde tijdens zijn verhoor de koelkast twee jaren terug te hebben gekocht en niets van de airco af te weten. De verkoper van de koelkast heeft hij niet kunnen aanwijzen. Het vermoeden bestaat dat de goederen van diefstal afkomstig zijn.

Samen met de in beslag genomen goederen werd Ricardo overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

De goederen die in beslag zijn genomen, kunnen worden bezichtigd op het politiebureau te Kwatta. Benadeelden worden opgeroepen zich te wenden, met medemening van de nodige bescheiden, op voormeld politiebureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.