Recidivist Kelvin, G. wederom aangehouden door de politie

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo ( RBTP ) en Recherche Regio Midden hebben op maandag 18 november, de 33-jarige Kelvin, G. kort na zijn invrijheidstelling wederom in de kraag gevat.

Kelvin word ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verschillende diefstallen die hij heeft gepleegd. Een aantal benadeelden deden aangifte tegen Kelvin, waarbij hij de laatste diefstal op een woonadres in het district Wanica pleegde.

Na uitgewerkte informatie gelukte het de politie eenheden de verdachte aan de Lalarookhweg in de kraag te vatten. Kelvin was bij zijn aanhouding gezeten in het rood gelakt voertuig waarmee hij de strafbare feiten pleegde. Deze werd hangende het onderzoek in beslag genomen.

Verder is er van de verschillende buit gemaakte goederen alleen een gascylinder terug gevonden die eveneens in beslag is genomen. Kelvin heeft slechts één feit bekend van alle gepleegde strafbare feiten. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de overige feiten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kelvin hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.