Recidivist “Doksa” weer aangehouden voor inbraken.

De 44-jarige Krishnapersad, M. alias “Doksa” is op maandag 27 mei weer door de politie van het ressort Centrum aangehouden voor diefstal doormiddel van braak.

Twee benadeelden hebben op respectievelijk 20- en 27 mei aangifte van diefstal doormiddel van braak gedaan bij de politie van het bureau Centrum. De eerste benadeelde verklaarde dat hij zijn handelszaak, gevestigd onder de Centrale Markt, op vrijdag 18 mei verliet nadat hij die goed afgesloten had.

In de nacht van zaterdag 19 mei kwam een zwager van hem tot de ontdekking dat het slot van de achterdeur van zijn zaak kapot was geslagen. De benadeelde ging naar zijn zaak en kwam tot de ontdekking dat daaruit twee 28 lbs gascilinders, een doos met gereedschappen en een geldbedrag in Surinaamse dollar gestolen waren.

Op camerabeelden is te zien dat Krishnapersad, M. alias “Doksa” de handelszaak is binnen gedrongen teneinde daaruit de goederen in kwestie weg te nemen. Vanaf dat moment begon de politie met de opsporing van Krishnapersad.

Op maandag 27 mei deed de tweede benadeelde aangifte van inbraak bij zijn eetstand onder de Vreedzaam Markt. De wijze van inbraak was nagenoeg op dezelfde manier geschied als bij de handelszaak onder de Centrale markt. Uit de eetstand zijn twee 28 lbs gasbommen en een lichtmotor buit gemaakt. De Vreedzaam Markt en de Centrale Markt zijn niet ver van elkaar verwijdert.

Enkele uren na de tweede aangifte werd Krishnapersad in het stadscentrum gesignaleerd en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.