Recidivist aangehouden door politie Wageningen; vier diefstallen opgelost

De recidivist M.C. is op donderdag 7 maart 2024 door de politie van het bureau Wageningen opgespoord en aangehouden.


M.C. word ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan vier afzonderlijke diefstallen in het vermelde ressort. In het eerste geval heeft hij op een adres aan de Blauwkepantjieweg, twee zakken slijpmeel en vier woerden weggenomen. Bij het tweede geval heeft hij op een adres aan de Industrie weg drie woerden buit gemaakt, terwijl de derde aangifte betreft een diefstal van een transformator op een ander adres eveneens aan de Industrieweg en de vierde zaak heeft heeft te maken met de diefstal van een woerd op een adres aan de Ritsweg.


Deze verdachte werd op diezelfde ochtend omstreeks 03.00 uur op heterdaad betrapt bij een barak aan de Dimaplein met een transformator in zijn bezit. De buurman maakte hem de transformator afhandig, aangezien M.C. bij de buren bekend is als een recidivist. De buurman deed vervolgens het voormelde politiebureau aan met de transformator aan en stelde de wetsdienaren van het voorval in kennis, waarna de verdachte M.C. werd opgespoord en in de boeien werd geslagen. Hierna is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau alwaar hij heeft bekend ook de drie andere diefstallen te hebben gepleegd.


De verdachte M.C. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.