Recherche West (Nickerie) houdt drie diefstal en mishandeling verdachten aan

De Recherche van Nickerie heeft op maandagavond 27 april, omstreeks elf uur , een autobestuurder achterna gereden nadat die een stopteken negeerde. In plaats van te stoppen reed de bestuurder met hoge snelheid weg. Er waren twee mede inzittenden in de auto. Naderhand zou blijken dat de auto bestuurd werd door de 18 jarige A.X. en dat de mede inzittenden de 21 jarige-P.G. en de 16-jarige R.J. waren.
Op een gegeven moment reed A.X een doodlopende weg in waarna iedereen uit de auto stapten en een nabijgelegen bos invluchtten. De politie ging ze achterna en kon ze aanhouden. Het gedrag van deze drie jeugdigen moet gezocht worden in het feit, dat zij in Paramaribo gezocht werden voor gekwalificeerde diefstal en mishandeling.
Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. De politie van het bureau Uitvlugt is belast met het nader onderzoek in deze zaak. A.X. is niet in het bezit van een rijbewijs. De auto is in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.