Recherche Regio Midden houdt “Buddy” aan voor oplichting

Leden van Recherche Regio Midden hebben op donderdagavond 18 maart de 27-jarige L.F. meer bekend als “Buddy ” opgespoord en aangehouden.
L.F. die ervan verdacht wordt zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting werd op de kruising van de Mon Plaisir- en de Indira Ghandiweg aangehouden.
De 34-jarige benadeelde M.R. deed op donderdagmiddag 11 maart aangifte op het politiebureau Kwatta tegen de verdachte L.F. Volgens verklaring van de aangeefster hebben zij en haar wederhelft een voorschot afgestaan aan de verdachte om meubels voor hen te vervaardigen. Toen hij het gevraagde niet kon leveren en verschillende smoesjes verzon, besloot de benadeelde aangifte te doen.
Onderzoek wees uit dat de verdachte werkzaam was bij een meubelbedrijf, maar zich voordeed als de eigenaar van het bedrijf. Daarbij heeft hij een aantal mensen benaderd om meubels voor hen te vervaardigen.
Bij zijn aanhouding heeft L.F. aan de politie enkele namen van personen doorgegeven met wie hij heeft onderhandeld. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie voor oplichting in verzekering gesteld
Aangezien de politie vermoedt dat de man meerdere personen op deze manier heeft opgelicht, worden eventuele benadeelden gevraagd zich in verbinding te stellen met Recherche van Regio Midden. Deze afdeling is te bereiken op de telefoonnummers 582050 of 582200.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.