Recherche Regio Midden en RBT Paramaribo houden overvallers en helers aan

Rechercheurs van de regio’s Midden bijgestaan door  het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op maandag 4 november vier verdachten aangehouden in verband met een geval van diefstal door middel van geweldpleging.
Op klaarlichte dag is een vrouw op die bewuste maandag in haar woning overvallen door de 51-jarige Kenneth M. alias Bomba en zijn kompaan de 32-jarige Gerron M. Deze criminelen hebben daarbij sieraden en een geldbedrag buit gemaakt.
Tijdens een gezamenlijke onderzoek  zijn Kenneth M. en Gerron M. in beeld gebracht. Enkele uren na de overval werden zij aangehouden. Intussen was een deel van de buit al in handen gekomen van twee helers. Met name de bij de politie welbekende heler Delvano, P. alias Lopez oud 32 jaar en de 56-jarige heler Naraindath, M.
De politie heeft een groot deel van de buit teruggevonden op de overvallers en de helers. Uit onderzoek is gebleken dat het vuistvuurwapen een gaspistool is.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Kenneth, M. alias Bomba, Gerron, M. en Delvano, P. alias Lopez in verzekering gesteld. Naraindath, M. is na verhoor door de politie heengezonden. De recherche van Regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.