Recherche Paramaribo houdt twee verdachten aan voor beroving

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op maandag 12 februari een mannelijke en een vrouwelijke verdachte aangehouden aan de Watermolenstraat.

Leden van dit team merkten ter hoogte van een pension op dat een manspersoon over de straat rende en heel verdacht steeds naar achteren keek. De wetsdienaren vertrouwden de zaak niet, stopten langs de weg en stelden een onderzoek in.

Terwijl de wetsdienaren bezig waren met het onderzoek, begaf een manspersoon zich naar het dienstvoertuig. Hij verklaarde aan de politie dat hij kort tevoren beroofd is geworden door de man die wegrende. De man ging ervandoor met een mobiele telefoon en geldsbedragen in SRD en Euro, terwijl hij bezig was te onderhandelen met een sekswerkster voor het leveren van dienst.

De politieambtenaren slaagden erin de verdachte Rafaël K. (73) aan te houden, waarna de sekswerkster ook werd opgespoord en aangehouden. Alleen de mobiele telefoon is achterhaald.

Zowel Rafaël als de sekswerkster Armanda P. (34) zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De recherche van Paramaribo zet het onderzoek in deze zaak voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.