Recherche Paramaribo houdt twee inbraakverdachten aan

handboeien

Leden van de Recherche van Paramaribo hebben op zaterdag 19 juni de 27-jarige Bobby B. en Maikel A. (25) ter zake diefstal middels braak opgespoord en aangehouden.
Bobby wordt ervan verdacht op maandag 7 juni vanuit een appartementencomplex te Uitvlugt een televisietoestel te hebben weggenomen. De tweede inbraak pleegde hij samen met zijn kompaan Maikel op woensdag 9 juni. Daarbij werden eveneens vanuit het appartementencomplex zes televisietoestellen weggenomen.
Bij een ingesteld onderzoek kwamen Bobby en Maikel in beeld. Op camerabeelden van het appartementen complex is duidelijk te zien hoe de twee verdachten de inbraak pleegden en vandoor gingen met de buit.
Naast de televisietoestellen werden er ook twee grote gascilinders van 100 lbs buitgemaakt. Beide verdachten ontkennen de gascilinders te hebben weg genomen. Bij de voorgeleiding verklaarde Bobby dat hij de inbraak heeft gepleegd, terwijl zijn kompaan Maikel ontkent.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is dit duo achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.