Recherche Paramaribo houdt rover na bijkans 3 maanden aan

De verdachte M.K. die gezocht werd met betrekking tot een beroving aan de Andiralaan in het ressort Uitvlugt is op maandag 7 augustus 2023 gesignaleerd, opgespoord en in het ressort Welgelegen, aangehouden.

M.K. heeft met vier andere kompanen van wie twee hunner gewapend waren met een vuistvuurwapen, op woensdag 24 mei 2023 de eigenares van een pand aan de Andiralaan mishandeld en gekneveld. Na de daad ging het vijftal er vandoor met ruw goud, geldbedragen in SRD en Amerikaanse dollars. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de afdeling Recherche van Regio Paramaribo, welke heel gauw ontdekte dat het om een inside job ging. Aan de hand van bekeken camerabeelden werd de 25-jarige verdachte D.C, die als onderhoudsman werkzaamheden aldaar verrichtte, als verdachte aangemerkt en in de kraag gevat. D.C. zou informatie over zijn werkplek hebben door gespeeld aan zijn oom M.K. die vervolgens een plan heeft beraamd om samen met zijn andere kompanen de beroving te plegen. M.K. werd op verschillende adressen opgespoord zonder het gewenste resultaat. Na goed speurwerk van de politie werd hij na bijkans 3 maanden in de boeien geslagen. Aan de opsporing van zijn drie kompanen wordt gewerkt. De verdachte onderhoudsman D.C. blijft ingesloten in deze zaak.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.K. door de politie in verzekering gesteld

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.