Reactie PR-KPS op een artikel met als kop ”Ondernemers doelwit berovingen”

In een artikel, verschenen op zaterdag 23 september in een van de dagbladen  in Suriname, zijn antwoorden van de politie woordvoerder hoofdinspecteur Naarden geciteerd die NIET juist zijn.

Zo wordt in dat artikel onder andere  aangegeven dat de woordvoerder gezegd heeft, dat de politie agent, die onlangs slachtoffer was van een brute beroving, behalve politieambtenaar ook handelaar is. Voorts dat hij zaken met geld doet en daarom geld in huis heeft. Deze antwoorden zijn NIET door de woordvoerder gegeven op vragen van de journalist.

Met betrekking tot het verlenen van hand- en spandiensten door werknemers aan criminelen is het inderdaad zo dat de politie in de loop der tijden een aantal gevallen heeft gehad waarbij uit onderzoek naar voren is gekomen, dat werknemers, arbeiders of aanverwanten  informatie hadden gegeven aan criminelen, die zij gebruikt hadden om hun slag te slaan.

Deze opmerking heeft de woordvoerder gemaakt waarbij hij het advies gaf aan handelaren of ondernemers om gebruik te maken van de diensten van professionele  waarde transport bedrijven hier te lande als zij grote geldbedragen ergens moeten ophalen of bezorgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.