RC Latour houdt bespreking met andere actoren

De Ressort Commandant (RC) van Latour, de inspecteur van politie eerste klasse Sjaamanand Debi-Tewarieheeft in het kader van het veiligheidsaspect in het ressort Latour op vrijdag 13 januari een gesprek gehad met andere actoren binnen zijn werkgebied.
Het betreft bij deze verantwoordelijken van de Particuliere Lijnbus Organisatie (PLO), leden van het Ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT), de Motor Surveillance Dienst (MSD), leden van Openbare Werken en Verkeer en de afdeling Nummerplaten registratie.
Aan de orde is gesteld het rijgedrag van de buschauffeurs in het algemeen en het ontbreken van het weg meubilair. Volgens afspraak zal er met een samengesteld team uit deze groep maandelijks een bespreking volgen. De RC heeft de PLO op het hart gedrukt om hun leden erop te wijzen hun rijgedrag te veranderen ter voorkoming van ongelukken. Alle actoren hebben hun volledige medewerking tot een veilige leefklimaat in het ressort Latour toegezegd.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.