RBTP houdt vluchtende dief aan

Het Regio Bijstand Team Paramaribo heeft op dinsdag 10 april de 48-jarige Steven F. aangehouden op een adres in het ressort Uitvlugt.

Dit team speelde in op een dievenmelding die door de Centrale Meldkamer was gelanceerd voor de eenheden op het veld. De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van Uitvlugt.

Onderzoek wees uit dat Steven zich de toegang in een in aanbouwzijnde woning had verschaft door drie shutters te lichten. Terwijl hij bezig was, werd hij op heterdaad betrapt door alerte buurtbewoners, die de politie inschakelde.

Hij rende de in aanbouwzijnde woning uit en klom over een schutting die voorzien is van prikkeldraad. Op aanwijzing van de buurtbewoners is Steven in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Steven heengezonden, aangezien hij niets uit de in aanbouwzijnde woning heeft weg genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.