RBTP houdt vier verdachten aan

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op zaterdag 4 november vier verdachten aangehouden en overgedragen aan de politie van Munder.
Dit viertal, Damienne V. (23), Ricardo M. alias ‘Blaka’ en de gebroeders Awinash L. (22) en Ganesh L. (28) worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een straatberoving en een inbraak.
Damienne beroofde op 4 november een mevrouw van haar gouden halsketting aan de Kwattaweg. Na zijn daad rende hij in de richting van de Rosalinastraat, daar stapte hij in een gereedstaande voertuig waarin Awinash en Blaka zaten. Awinash werd thuis afgezet, terwijl ‘Blaka” zijn weg vervolgde in een ander voertuig.
RBTP reed het voertuig na een algemene oproep klem aan de Emiel Bouterse straat. In het voertuig zaten Damienne, Awinash en Ganesh. Op Damienne is een deel van de halsketting aangetroffen en in beslag genomen. Het ander deel werd in de woning van de gebroeders L. gevonden. Op aanwijzing van Damienne is ‘Blaka’ op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning is een compressor gevonden, die op vrijdag 3 november was buitgemaakt bij een inbraak in een woning aan de Sahadewstraat.
Het viertal is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.