RBTP houdt verdachten tijdens surveillance aan; één hunner heengezonden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben in de ochtend van woensdag 24 april 2024 de verdachte M.I. (27) wonende in de omgeving van Blauwgrond en de verdachte F.C. (21) die in de omgeving van de Nieuw Weergevondenweg woont op een locatie aan de Fefistonstraat in het ressort Latour aangehouden.


De wetsdienaren die in het ressort Latour bezig waren met surveillance, zagen op een bepaald moment een verdacht grijs gelakte voertuig op de kruising van de Fregitere- en de Fefistonstraat rijden. De bestuurder van bedoeld voertuig werd gesommeerd aan de kant te gaan. Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werden een vuurwapen en tirep aangetroffen en in beslag genomen. Hierna werden beide verdachten omdat zij de herkomst van het wapen niet konden verklaren noch een vuurwapen machtiging overleggen, ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Latour.


Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte F.C. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de verdachte M.I. na verhoor is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.