RBTP houdt verdachten kort na beroving aan

De 22-jarige Fabian B. en Ezechiël M. (31) zijn op zaterdag 13 oktober kort na een beroving door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. Het RBTP speelde in op de melding van de beroving die door de Centrale Meldkamer was doorgegeven. Volgens die melding bevond een slachtoffer van een beroving zich aan de Flamingostraat. Verder dat de verdachten de plek verlieten in een witgelakt voertuig waarvan het kentekennummer gedeeltelijk was dichtgeplakt.

Op de aangegeven plek werd het slachtoffer aangetroffen en kort gehoord. Zij verklaarde dat één van de  rovers haar tas inhoudende haar persoonlijke bescheiden en een geldbedrag in SRD heeft weggerukt, in een gereedstaand voertuig instapte dat gelijk wegreed.

De leden van het RBTP reden kort daarna het voertuig klem aan de Kernkampweg. Fabian en Ezechiël zijn gelijk aangehouden. De tas met de bescheiden van het slachtoffer is terug gevonden. Het geldbedrag is niet terecht. De verdachten zijn samen met de in beslag genomen tas overgedragen aan de politie van Geyersvlijt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de rovers in verzekering gesteld.

Het voertuig waarmee het feit is gepleegd is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.