RBTP houdt verdachte van poging beroving aan

De 47-jarige Steven F. is op donderdag 14 juni door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden.
Het RBTP speelde in op de melding van de Centrale Meldkamer (CMK) dat een slachtoffer van een beroving de verdachte vanaf de Koosstraat achter na zat.
Het gelukte het RBTP team de verdachte aan de Schmeltzstraat aan te houden. Ook het slachtoffer werd aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer werd hij aan de Koosstraat plotseling overvallen door Steven. De verdachte bewerkte hem met een hard voorwerp, maar doordat hij zich heeft verzet, bleef het slechts bij een poging van beroving. Steven rende weg, sprong op een fiets, waarmee hij op de vlucht sloeg. Ondanks de verwonding die het slachtoffer opliep, zette hij de achtervolging in en bleef telefonisch in contact met de CMK.
Op de fiets van de verdachte werden ook twee auto accu’s aangetroffen, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Deze accu’s zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen en samen met de verdachte overgedragen aan de politie van Uitvlugt.
Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Steven ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.