RBTP houdt verdachte van een inbraak aan.

Het Regio Bijstands team Paramaribo (RBTP) heeft op zondag 21 april 2024 de verdachte M.B.(39) aan de Toenalaan in kraag gevat.

Uit het voorlopig politieonderzoek is gebleken dat de wetsdienaren tijdens surveillance een roodgelakt voertuig van het merk toyota-wish gesignaleerden aan de Gompertstraat, die eerder betrokken is geweest bij woning inbraken aan de Pluto – en Bromietstraat. De wetsdienaren zetten een achtervolging in en werd de bestuurder van het voertuig tot stoppen gedwongen. De bestuurder M.B, werd gesommeerd uit het voertuig te stappen, waaraan hij prompt gevolg gaf. Met zijn toestemming en in zijn bijzijn werd het voertuig doorzocht,waarbij een aantal goederen werden aangetroffen, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. De bestuurder M.B is als verdachte aangehouden en overgebracht naar het politie bureau geyersvlijt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is M.B hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De goederen zijn in belang van het verder onderzoek inbeslaggenomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.