RBTP houdt verdachte poging beroving aan

De 33-jarige Avinash M., is op woensdag 31 augustus door de Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden.

De verdachte probeerde op dinsdag 30 augustus een beroving te plegen in een juwelierszaak aan de Slangenhoutstraat. Avinash stapte de zaak binnen met een vuistvuurwapen en onder bedreiging vroeg hij de medewerkers de sieraden aan hem af te staan. Aangezien de medewerkers zich achter het traliewerk bevonden, gaven zij geen gehoor hieraan.

De verdachte verliet de zaak en reed vervolgens weg. Het gelukte het RBTP de verdachte op 31 augustus aan de Slangenhoutstraat ter hoogte van een uitvaartbedrijf aan te houden. Bij zijn aanhouding werden een vuistvuurwapen van het merk P20 en 15 scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat Avinash voor een security bedrijf werkte, waarbij hij de wacht moest houden bij het uitvaartbedrijf. Hij pleegde de daad met het vuistvuurwapen van het security bedrijf.

De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Avinash door de politie ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.