RBTP houdt twee supermarktdieven aan

De 40-jarige Ramon M. en Humphrey B. (48) zijn op zaterdag 9 juni door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden.
Dit duo wordt ervan verdacht op donderdag 7 juni in een supermarkt aan de Zinniastraat goederen te hebben gestolen. De winkelier bekeek na sluiting van zijn winkelzaak de camerabeelden en ontdekte de diefstal. Hij deed toen aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven.
Het tweetal deed op 9 juni dezelfde supermarkt aan en werd positief herkend door de eigenaar en het winkelpersoneel. De eigenaar stelde de politie direct hiervan in kennis, die assistentie vroeg van RBTP.
Ramon en Humphrey hadden inmiddels de winkelzaak verlaten. Zij werden door de leden van het RBTP opgespoord en in een andere supermarkt nabij de kruising van de Gemenelandsweg en de Zinniastraat aangehouden.
Beide verdachten zijn overgedragen aan de politie van het ressort Nieuwe Haven, waar zij werden voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de supermarktdieven in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.