RBTP houdt twee roofverdachten in bosschage aan

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op vrijdag 21 januari na verkregen melding van het Command Center de 21-jarige Jeffaro A. en Jozua M. (24) in een bosschage op het Rensproject aangehouden. Het tweetal probeerde kort voor hun aanhouding een bejaarde vrouw, die woonachtig is aan de Tillystraat, op haar erf van haar gouden halsketting te beroven.

De vrouw geraakte met het tweetal in een worsteling, waarbij de twee rovers de halsketting van de vrouw wegrukten. Het gelukte hen echter niet het sieraad mee te nemen. Het slachtoffer vond haar halsketting op het erf. Door de worsteling is de kleding van de vrouw gescheurd. Na de daad stapten de twee verdachten wederom op hun bromfiets en reden weg. Op een bepaald moment lieten zij het rijtuig achter bij een crèche in de nabije omgeving en zette te voet hun vlucht voort.

Het gelukte het RBTP die na verkregen melding de locatie aandeed, beide verdachten binnen 25 minuten in het aangrenzend bos aan te houden. Jefarro en Jozua werden in afwachting op hun voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Munder. Vermeld dient te worden dat beide verdachten bekenden zijn van de politie

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.