RBTP houdt telefoon dief aan

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op maandag 5 juli de 54-jarige verdachte Steven B. na bekomen informatie aan de Calcuttastraat opgespoord en aangehouden.
Deze man is bekend bij een familie die woonachtig is aan de Tammengastraat. Terwijl hij zich in de nacht van zondag 4 op maandag 5 juli op dat adres bevond, zag hij kans om onder bedreiging twee mobiele telefoons weg te grijpen uit handen van de hoofdbewoonster en haar zoon. Na de daad koos Steven het hazenpad.
Beide mobiele telefoons werden bij zijn aanhouding op hem aangetroffen en in beslag genomen. Hierna werd de verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.
Steven die een bekende van de politie blijkt te zijn, heeft bij de voorgeleiding bekend het strafbaar feit te hebben gepleegd. Ook gaf hij toe vaker te zijn gevonnist en de telling hiervan zelfs kwijt is.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Steven ter zake bedreiging en diefstal middels geweldpleging door de politie achter slot en grendel geplaatst. De twee mobiele telefoons zijn inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.