RBTP houdt straatrover aan

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) hebben op vrijdagmiddag 09 oktober de 22-jarige straatrover Leandro P.  in de omgeving van de Hermansteinbergstraat aangehouden

De politie van Bureau Nieuwe Haven kreeg van het Command Center een melding van een beroving die gepleegd werd in de Slangenhoutstraat. Leden van het RBTP reageerden gelijk op de melding en troffen het 17-jarige slachtoffer aan, die verklaarde dat een man hem beroofd had van zijn mobiele telefoon en Srd.70,-.

Het RBTP wist de straatrover snel zichtbaar te maken en aan te houden. De straatrover bleek Leandro P. te zijn. Leandro ging na zijn criminele daad naar de woning van een vriend om de gestolen zaktelefoon op te laden. Hij werd samen met zijn vriend aangehouden. De vriend werd na verhoor door de politie heen gezonden toen uit het onderzoek bleek dat hij niet betrokken was bij de beroving. Leandro is na overleg met het Openbaar Ministerie voor diefstal doormiddel van geweldpleging in verzekering gesteld door de politie. De gestolen zaktelefoon en geldbedrag zijn door de politie terug gevonden en op dezelfde dag afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.