RBTP houdt feestganger die onschuldige buurman slagen had toegebracht na bijkans drie weken aan

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft op zaterdag 23 september 2023 de verdachte R.M.(26) in de directe omgeving van zijn woonadres in het ressort Livorno aangehouden.

Het slachtoffer G.A. deed op maandag 4 september 2023 aangifte tegen zijn buurjongen R.M.  op het politiebureau Livorno. Naar zeggen van de aangever was hij op die bewuste dag op weg naar huis, toen hij in de Slagbalstraat opmerkte dat er een feestje gaande was. Daarbij hadden de feestgangers tafels en stoelen op de weg geplaatst, waardoor hij als autobestuurder niet door kon rijden. De aangever vroeg toen aan zijn buurjongen R.M. of hij het meubilair kon verwijderen, zodat hij zijn weg kon vervolgen. Op een bepaald moment ontstond er een ruzie tussen de twee buren, waarbij R.M. zijn buurman in een wurggreep nam en hem een vuistslag toebracht in zijn gelaat. Daarnaast haalde de buurjongen een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij G.A. met de dood heeft bedreigd. Na de daad koos de verdachte het hazenpad en wist bijkans drie weken uit handen van de politie te blijven. Na zijn aanhouding op 23 september 2023 werd hij overgedragen aan de politie van het bureau Livorno.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte R.M. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.