RBTP houdt drie verdachten aan

De 37-jarige Timothy P. is in de middag van vrijdag 13 september door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo ( RBTP) opgespoord en aangehouden op zijn woonadres.

De politie van het bureau Flora kreeg in vroege ochtend de melding van het Command Center dat vermoedelijk een beroving heeft plaats gehad door drie manspersonen, van wie één gewapend met een mes op een woonadres in het Floraproject.

De wetsdienaren troffen ter plaatse de 73-jarige seniorenburger C.A. aan. De daders hebben haar gekneveld met kledingstukken, waarna zij de woning overhoop haalden. Na hun daad gingen zij er vandoor met sieraden, een onbekend geldbedrag en een zwart gelakt voertuig van het merk Toyota Ist.

In de middag van 13 september lanceerde het Command Center een algemene oproep, dat een voertuig vermoedelijk aan de Algoeweg werd gesloopt. RBTP speelde in op deze oproep en trof daadwerkelijk enkele manspersonen op de locatie aan die bezig waren een zwart gelakt voertuig te slopen. Bij het zien van de politie kozen zij het hazenpad. Het gelukte dit team Timothy op zijn vluchtweg in de kraag te vatten.

De kompanen van Timothy zijn naderhand door de politie aangehouden. De 29-jarige Donovan, S. werd in de nacht van zondag 15 op maandag 16 september door RBTP op zijn woonadres opgespoord en aangehouden, terwijl de 24-jarige Enrico, M. zich op het bureau van Recherche Paramaribo aanmeldde.

Het zwart gelakt voertuig dat werd gesloopt is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak wordt voorgezet door de politie van Recherche Paramaribo.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is dit trio hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.