RBTP houdt drie verdachten aan ter zake diefstal buitenboard motoren

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op zondag 25 oktober de verdachten Marlon K. (27), Benito B. (31) en Wang F.(43) op een adres te Kwatta aangehouden, waarna de verdachten zijn overgedragen aan rechercheurs van regio Midden.
Een benadeelde van een staalconstructie bedrijf deed op woensdag 21 oktober aangifte ter zake diefstal van de drie buitenboord motoren. De aangifte werd gedaan op het politiebureau Flora. Deze buitenboord motoren werden opgeslagen in een loods die niet op slot was. De drie verdachten werden door de wetsdienaren opgespoord, na de verkregen informatie te hebben uitgewerkt.
Terwijl Marlon K. en Benito B. bezig waren te onderhandelen met de koper Wang F. over twee buitenboord motoren, werd het drietal door RBTP in de kraag gevat. De koper Wang haalde de twee buitenboord motoren, die hij reeds had opgeborgen, wederom te voorschijn.
De derde buitenboord motor is door de politie op het woonadres van Marlon K. terug gevonden. Alle drie buitenboard motoren zijn vervolgens afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. De verdachte Marlon K. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl zijn kompanen Benito B. en Wang F. na verhoor zijn heengezonden.
Recherche regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.