RBTP houdt drie autodieven en twee helers aan

Op sociale media verscheen de afgelopen periode een filmpje waarin werd aangegeven dat criminelen in de maand januari een witte Toyota Ist helemaal gesloopt hebben in het ressort Geyersvlijt.

Naar aanleiding van dat filmpje kwam de 23-jarige verdachte Dwayne V. in beeld. Hij werd op dinsdag 26 februari door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden. Op zijn aanwijzing werden zijn twee kompanen de 21-jarige Denilson A. en de 19-jarige Shevarro K. eveneens op diezelfde dag aangehouden. Dit drietal wordt ook ervan verdacht in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 februari aan de van Drimmelenlaan in het ressort Uitvlugt, doormiddel van vermoedelijk een valse sleutel een Toyota Mark X weggenomen te hebben. Dit gestolen voertuig werd gesloopt terug gevonden in het ressort Geyersvlijt.

Dwayne heeft bekend, samen met Denilson A. en Shevarro, K.de strafbare feiten gepleegd te hebben en dat zij de gesloopte delen van de gestolen voertuigen verkocht hebben voor de twee helers Ashish G. (35 jaar) en Steve Ch.(33 jaar). Deze helers werden eveneens op dinsdag 26 februari opgespoord en aangehouden.

Deze vijf verdachten werden door het RBTP overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.