RBTP houdt 30-jarige man aan

De 30-jarige Livai B. is op zaterdag 23 april door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op een adres te Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Deze man die ervan verdacht wordt zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels braak, zag kans om op zaterdag 19 maart van het lopend jaar een camouflage tas inhoudende een rijbewijs uit een stilstaand voertuig dat geparkeerd stond voor een winkelpand aan de Gompertstraat weg te nemen.

De 38-jarige benadeelde A.J. deed op diezelfde dag aangifte op het politiebureau Geyersvlijt. De beelden waarop de verdachte duidelijk te zien is bij het plegen van de diefstal werden door de politie veilig gesteld, maar deze werden ook op social media gedeeld. Na uitgewerkte informatie werd Livai door RBTP in beeld gebracht, waarna hij op 23 april is aangehouden.

Livai werd overgedragen aan de Recherche van Paramaribo die belast is met het onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.