RBTP en politie Geyersvlijt houden Antonio aan voor beroving

De 23-jarige Antonio S. is op maandag 1 juli door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo en de politie van Geyersvlijt opgespoord en aangehouden. Antonio wordt ervan verdacht een mobiele telefoontoestel te hebben weggerukt uit handen van een benadeelde aan de Abonestraat.

Met behulp van camerabeelden kwam vast te staan, dat Antonio de straatrover was. En ook dat hij betrokken was bij twee auto inbraken. Een van de voertuigen is van een penitentiaire ambtenaar. Daaruit is het dienst vuist vuurwapen, het legitimatie bewijs en geld van de ambtenaar gestolen. Uit het ander voertuig is een rijbewijs en een geldbedrag weggenomen.

Naderhand is ook de 22-jarige kompaan van Antonio ene Diego V. aangehouden. Antonio heeft toegegeven de twee auto inbraken en de beroving te hebben gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het tweetal ingesloten. De gestolen spullen en geld zijn nog niet achterhaald.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.