RBTP draagt aangehouden verdachten en in beslag genomen marihuana over aan Narco

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo hebben op zondag 28 januari vijf verdachten aangehouden bij een drugsinval.

Na uitgewerkte informatie deed het RBTP een adres in Paramaribo noord aan en zijn de mannen op heterdaad betrapt tijdens het verhandelen van drugs. Drie mannen kwamen met een voertuig aan. Een van hen stapte toen uit het voertuig. De chauffeur die de politie zag aankomen, gooide een aantal zakken met inhoud uit het voertuig.

De verkoper die ervan uitging dat de politie was vertrokken, ging het gras in om het spul weer terug te halen en kwam oog in oog met de wetsdienaren te staan. De wetsdienaren waren opzoek naar wat de verdachte uit het voertuig had geworpen. Hij is gelijk aangehouden. De verdachten zijn overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade die het onderzoek verder leidt.

De koper heeft een volmondige verklaring afgelegd. Hij verklaarde dat hij de marihuana op zee doorverkoopt aan collega’s van hem die ook vissers zijn.

Drie van de mannen die bleken meer af te weten van de verkoop en inkoop van de drugs zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.