RBTM houdt verdachte aan die 63-jarige buurvrouw in haar woning beroofd en seksueel misbruikt

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft in de vroege ochtend van zaterdag 7 oktober 2023 de verdachte S.B. aangehouden, nadat hij zijn 63-jarige buurvrouw in haar woning heeft beroofd en seksueel heeft misbruikt. Na de melding van beroving in een woning aan de Keetje Jovalstraat in het ressort Rijsdijk deden de wetsdienaren van het politiebureau Rijsdijk het adres aan voor onderzoek.
Bij aankomst op de locatie troffen de politieambtenaren een 63-jarige vrouw aan die gekneveld was achtergelaten door de verdachte. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de verdachte S.B. onder bedreiging van een wapen de vrouw tijdens de beroving en voor het verlaten van de woning seksueel heeft misbruikt. Het slachtoffer zag kans om de verdachte tijdens zijn daad met een scherp voorwerp te verwonden. De verdachte koos hierna het hazenpad met medeneming van een onbekend geldbedrag en liet het wapen waarmee hij ter plaatse was als ook een mobiele telefoon, een pet, een korte broek en een onderbroek in de woning achter. Bij een ingesteld buurtonderzoek kwamen de wetsdienaren erachter dat de achtergelaten goederen aan de buurman S.B. toebehoorde.
Na goed speurwerk werd de verdachte S.B. door het RBTM aangehouden en overgebracht naar het politiebureau Rijsdijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.