RBTM houdt man aan die familielid kapverwonding toebrengt

De 49-jarige Arnold K. is in de morgen van donderdag 12 mei door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) te Boto-Pasi in het district Sipaliwini opgespoord en aangehouden. Hierna werd de verdachte overgebracht naar Paramaribo en terstond overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.
Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Arnold op woensdag 11 mei zijn oom A.D. in het dorp Dan in het district Sipaliwini met een scherp voorwerp te lijf ging. Het slachtoffer heeft daarbij een kapverwonding in zijn rechter zij opgelopen. Met de helikopter werd de gewonde oom ter verpleging afgevoerd naar Paramaribo. Het slachtoffer is voor verdere medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting en moest er operatief worden is ingegrepen.
Bij de voorgeleiding heeft de verdachte bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. Dit vanwege het feit dat er meermalen in zijn woning is ingebroken en goederen zijn weggenomen. Bij hem rees het vermoeden dat zijn oom A.D. en diens zoon de diefstallen middels braak hebben gepleegd. Verder gaf hij de politie te kennen dat hij nooit aangifte van de verschillende diefstallen middels braak heeft gedaan en het recht in eigen handen heeft genomen.
Het scherp voorwerp waarmee de verdachte Arnold het slachtoffer heeft verwond en een illegaal jachtgeweer zijn door de politie in beslaggenomen. Samen met de inbeslaggenomen voorwerpen is de verdachte overgedragen aan de Recherche van Regio Midden, die belast is met het onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.