RBTM houdt drie verdachten met vuistvuurwapen aan; één hunner heengezonden

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op dinsdag 5 september 2023, tijdens surveillance aan de Patatastraat in het ressort Welgelegen, een verdacht voertuig dat langs de weg stond geparkeerd, onderzocht. Tijdens controle in het voertuig zaten de drie manspersonen M.R. (19), L.F. (35) en A.J. (30) in het voertuig en stuitten de wetsdienaren op een vuurwapen met bijbehorende patroonhouder en drie patronen. Aangezien geen van de verdachten de herkomst van het wapen konden aangeven, werd het drietal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Kwatta. Op de verdachte A.J. werd tijdens de veiligheidsfouillering een bolletje hasj aangetroffen en in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten A.J. en M.R. hangende het onderzoek in verzekering gesteld ter zake overtreding van de vuurwapenwet en overtreding wet verdovende middelen, terwijl de verdachte L.F. na verhoor door de politie is heengezonden

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.