RBT-West houdt verdachte ter zake zware mishandeling aan

Het Regio Bijstand Team West (RBTW) heeft op woensdag 29 november 2023 de verdachte B.R. ter zake zware mishandeling aangehouden.

Tegen deze verdachte deed het slachtoffer B.R. op zaterdag 4 november 2023 aangifte ter zake het gepleegde strafbare feit, op het politiebureau Nieuw Nickerie. De verdachte werd opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven, doordat hij zich schuilhield in het buurland Guyana.

De verdachte werd op 29 november 2023 wederom opgespoord, en op zijn adres aan de Awinistraat in het district Nickerie door leden van het RBTW aangetroffen. Bij het zien van de wetsdienaren koos hij het hazenpad, waardoor de wetsdienaren genoodzaakt waren te voet de achtervolging in te zetten. Hij zag kans over enkele schuttingen te springen, maar werd enkele panden verder in de boeien geslagen. Bij zijn aanhouding heeft de verdachte B.R. zich hevig verzet tegen de politie en geraakte in een worsteling met de wetsdienaren. Eén van de politieambtenaren heeft daarbij vermoedelijk een enkelfractuur opgelopen en werd voor medische behandeling naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) afgevoerd.

De verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.